About the Company

Vă mulțumim pentru interesul dumneavoastră de a lucra pentru OnPoint Haus- und Umwelttechnik GmbH. În calitate de companie cu experiență în domeniul muncii temporare, suntem mereu în căutare de angajați motivați și dedicați pentru a ne extinde echipa.

În calitate de angajat al companiei noastre, veți avea ocazia să lucrați pentru o mare varietate de clienți, dobândind astfel o experiență valoroasă. Vă oferim un salariu orar peste medie (în funcție de calificările dumneavoastră), o indemnizație orară neimpozabilă (în conformitate cu cerințele legale) și un autoturism de serviciu după perioada de probă.

Trebuie să dați dovadă de un nivel ridicat de motivație și să aveți o înțelegere rapidă a lucrurilor. De asemenea, trebuie să beneficiați de spirit de echipă și să manifestați interes față de adaptarea la noile șantiere ale clienților noștri. Un grad ridicat de flexibilitate și bune abilități de comunicare reprezintă, de asemenea, un avantaj. Lucrăm cu clienții noștri pe întreg teritoriul Republicii Federale. Așteptăm cu nerăbdare să vă cunoaștem și să identificăm împreună cu dumneavoastră domeniul de activitate potrivit. Dacă aveți întrebări suplimentare, nu ezitați să ne contactați.

Print Company
We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.

Sign in

Sign Up

Forgot Password

Job Quick Search

Cart

Cart

Share